Boli de piele cauzate de soare

Despre , adică simptome fizice spirituală istoria științei pielea noastra ca organ de sentimentele noastre, nu doar informații despre lumea exterioară nu există, pentru a transmite. Problema sufletului, mesaje subliminale, ne-am, de asemenea, comunică cu lumea exterioară, diferite manifestări pe piele, boli de în formă.

 

Tipuri de boli de piele

Am folosit pentru a lua pacienți, ca un oaspete neinvitat, care va fi pe cont propriu pentru a ataca organismul nostru. De această dată, doctor, pentru ca părțile să și gândească, vă rugăm să ne scrieți împotriva bolii de medicamente, sau, mai rău caz, bisturiu va ajuta pentru a crea ordine în balanța de organizare, echilibru. În acest caz, participantul vindecarea pasivă a pacientului. Un alt desen, cu toate acestea, se deschide în fața noastră, dacă vom învăța să citească noastră simbolica a corpului.

La prima vedere surprinzător, poate, dacă vom face un fel de, că, pentru a servi la formarea, puteți, de asemenea, să joace un rol, chiar dacă inconștient. Dacă se va dezvolta în rolul mamei, la fel putem face pentru vindecare, ordine. Această ipoteză este în același timp o serie de autoritate de medici și psihologi au îmbrățișat, și este foarte eficient să se aplice în practică. Cei care mai adânc în corp-suflet de relație, au învățat, pentru a servi mai departe de ale noastre aleatoare. Studiile au arătat că anumite trăsături de personalitate în mod sistematic un anumit tip de boala predispune. Remediu pentru acest tip de , cunoscut (psyche = suflet, soma = corp), precum numele, dă-i, ca Franz Alexander, Carl Gustav Jung și Freud.
Față de noi înșine? Dacă în mod deliberat putem pune propriile noastre probleme, și nume putem da nevoile noastre, în sens larg, putem spune că putem fi pentru binele nostru. În acest caz, corpul și sufletul, prietenul meu, lucrăm împreună, mă refer la noi sănătoși. De multe ori, însă, că józanabbik împotriva noastră asculta acționați ca nu vreau, pentru a vedea unde sunt prietenii dvs./partener de presiune, în cazul în care părinții au eliberat de noi, și, uneori, vrem doar pentru a evita un conflict, astfel încât în loc de a încerca să-și apere poziția, sau mergem interesul lor apropiere, cu generozitate mai departe. Lasa-ne, din păcate, noi înșine, prin: dreptul de uz, am cedat presiunilor, și dedica pentru a fi bun.

 

Cauzele bolilor de piele

În acest caz, organismul revoltă: în loc de a ne. Semne de avertizare, care vă trimite-ne un mesaj și formă de simptome. Dacă în mod deliberat și pe ale noastre, noi nu acceptam propriile noastre dorințe, corpurile noastre fac pentru noi și ce înseamnă că un punct de viață, care, în acest domeniu, așa cum am trecut granița, unde și cum noi singuri ne supunem. Se poate spune, prin urmare, că boala este de multe ori șansa de a afla, de viața noastră și lumea spirituală, care este teritoriu ne-am pierdut contactul unul cu celălalt cu noi, în cazul în care și de a nega, de dorințele noastre, de obiectivele noastre, de nevoile noastre.

Limitele terenului de piele, de formare în interiorul și în afara, dar nu de la noi, și nu independent de lume. Au apărut două dificultăți în relațiile apar pe piele. Cu varsta, manifestări cutanate. Copilăria În copilărie, cel mai adesea, vânătăi, cicatrici sub forma simptomelor cutanate, care sunt viața și situația actuală, din cauza dificultăților de adaptare sunt asociate cu un simbol. Damage-ul indică cât de departe putem merge în lume, în cazul în care există o frontieră, care nu trebuie să depășească. Constă în faptul că copilul are altă putere de lovire, intensitatea cu care el răspunde, indică sensibilitate în interior.
Adolescența În perioada de pubertate-este, mai presus de toate, acnee într-un model zig-zag de suprafață de ardere de putere, dorința de libertate, frâna poate fi frustrant. Un adolescent care vrea să se ascundă de piele, care pe piele se formează un mic crater de eruptie a simboliza. Tensiunea și éntudat în această formă, Puteți ajunge la partea de sus a muntelui.

admin

admin wrote 7 posts

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>