Despre mine

În biroul meu am făcut tratamentul tuturor bolilor de piele la copii și adulți. De mult timp am petrece pe explicarea sensului bolii, deoarece boala de piele de multe ori au o boală cronică de mișcare și recidive sunt inevitabile. Probabil, lipsa de informații face ca pacienții chorujący la psoriazis, acnee normal și rozacee, bolile alergice ale pielii și multe altele, se schimbă frecvent de medici.

Pe de altă parte, cel mai adesea, se poate realiza remisie și de o importanță crucială pentru ei ca cel mai lung menținerea ei de muncă de prevenire. Transferul autentice de cunoștințe despre boală, consider ca este foarte importantă parte din munca mea de medic. Părinte pasiunea mea practica dermatologică a devenit de muncă în beneficiul pacienților cu inițierea tratamentului.

Acest lucru îmi aduce mai ales o mulțime de distracție, în ciuda faptului că aceasta este una dintre cele mai dificile pentru a trata boli de piele, cauzate căci de mai mulți factori, dintre care o parte încă nu știm. Lucrul cu copiii este pentru mine o problemă deosebită, pentru că ei sunt pacienții, în același timp, prea iubiților, după cum și najtrudniejsi. Copiii sunt deosebit de atent de a evalua cu cine au de a face, și intens analizează în felul său, ce să ia poziție, în prietenoasă dacă ucieczkową.